SGP-jongeren zoekt nieuwe voorzitter landelijk bestuur

Op oudejaarsdag publiceerde Puntuit een artikel over mogelijke opvolgers van Willem Pos als voorzitter van SGP-jongeren. Vier ‘waarschijnlijke kandidaten’ werden bij naam genoemd. Een van hen was Johannes van der Poel, lid van onze afdeling. Vanuit Ede wilde we helderheid en vroegen Johannes daarom om een reactie.

 

Johannes: “Op oudejaarsavond verschenen er abrupt berichten op WhatsApp, Twitter e.d. met betrekking tot het voorzitterschap bij SGPJ. Wat bleek: er was een curieus artikel met mogelijke kandidaten gepubliceerd. Het is me niet bekend wat de andere genoemden beogen, maar ik wens eigenlijk mijn huidige werkzaamheden bij SGP-jongeren voort te zetten. Het was voor op dat tijdstip een leuke prikkel om na te denken over gave voornemens. Wie weet…, maar in ieder geval niet zonder instemming van mijn kameraden uit Ede…

 

Inmiddels staat de vacature voor het landelijk voorzitterschap online. Geïnteresseerden kunnen ‘m vinden op de website van de landelijke SGP-jongeren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *