Christelijke politiek voor en door jongeren!
 
SGP-jongeren juicht ludieke actie moederpartij in Ede toe

SGP-jongeren juicht ludieke actie moederpartij in Ede toe

Op donderdag 1 november heeft de SGP in Ede tijdens de behandeling van de programmabegroting een beeld geschetst van een collegevergadering. In juni trad het kersverse college aan. De SGP maakt geen deel uit van het college en heeft geprobeerd een voorstelling te maken van de gang van zaken in een collegevergadering.

De jonge SGP’ers vindt het “goed en ludiek” dat de SGP op deze manier aandacht heeft gevraagd voor de wijze waarop dit college functioneert. Volgens de hen zijn er nog veel verbeterpunten: “Het kan bijvoorbeeld niet zo zijn dat een wethouder de zorgen van de SGP over de problemen in het sociaal domein voor zich uitschuift, terwijl de fractie heeft aangeven al weken slapeloze nachten te hebben.”

De SGP-fractie ging alle wethouders langs en benoemde bij elk van hen een aantal actuele onderwerpen waarmee zij zich bezig houden. Daarna ging ze voornamelijk in op drie thema’s: zorg, betrouwbare overheid en duurzaamheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *