Christelijke politiek voor en door jongeren!
 
Nieuwjaarswens van SGP-jongeren Ede

Nieuwjaarswens van SGP-jongeren Ede

Het is alweer een aantal dagen 2018. Daarom tijd voor een terugblik en om een blik vooruit te werpen op wat ons dit jaar te wachten staat!

Allereerst willen wij je/u Gods zegen toewensen over dit nieuwe jaar! Mag Hij ons nabij zijn in 2018. Dat is het gebed wat wij en u bidden mogen of eigenlijk moeten. Zonder de zegen van God kunnen wij dit werk niet doen.

2017 begon goed met de campagnetijd voor de tweede kamerverkiezingen, we hebben een geweldige landbouwavond mogen organiseren samen met SGPJ Barneveld en SGPJ Vallei en Rijn. Dit was onze eerste avond na herstart in 2016. De landbouw was ook één van de speerpunten deze campagne (daar heeft u vast wel iets van gemerkt). Wat een mooi en interessant onderwerp om over te praten. In deze weken zijn we met veel SGP-Jongeren op pad geweest om ons gezicht in de hele regio te laten zien, en dat is gelukt. We hebben aardig wat stemmen meer gekregen.

In de avonduren van 21-03-2017 kon je ons vinden op de uitslagenavond in Ederveen, wederom samen georganiseerd met SGPJ Vallei en Rijn. Ook deze avond werd druk bezocht en kijken we met een erg goed gevoel op terug.

2017 was een jaar vol veranderingen. Gerard, onze ‘oude’ voorzitter, stopte met de SGPJ. Ondergetekende mocht zijn plek op de kop van de tafel innemen. Ook zijn we in 2017 erg actief geweest bij de raad etc. en ja, dat blijven we doen in 2018.

Ook dit jaar brengt ons nieuwe dingen, zo draaien we dit jaar voor het eerst mee tijdens de gemeenteraadsverkiezingen (was landelijk dan toch een voorproefje?). Ook zitten er een paar leuke activiteiten aan te komen, houd daarom onze sociale media in de gaten.

Oh ja, het lijkt soms weleens dat we niet zoveel doen van buitenaf maar achter de schermen zijn we druk bezig. Alles om de jongeren meer betrokken te krijgen bij de politiek.

PS: alle data zijn Deo Vollente

Geschreven door Berry Bouw

Vz. SGPJ-Ede

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *