Christelijke politiek voor en door jongeren!
 
‘Onze’ Gijs vertelt over de invloed van jongeren op het verkiezingsprogramma van SGP Ede

‘Onze’ Gijs vertelt over de invloed van jongeren op het verkiezingsprogramma van SGP Ede

Wat was de rol van de SGP-jongeren in de totstandkoming van het verkiezingsprogramma?

Ruim een jaar voor de verkiezingen is er begonnen met het schrijven van het verkiezingsprogramma. Een aantal fractieleden met verschillende expertises kwamen daarvoor regelmatig bij elkaar om over de structuur, maar uiteraard ook over de inhoud van dit programma te praten. Wij, als SGPJ-Ede, mochten deelnemen aan dit proces en dit werd gedaan door Gijs Westeneng.

“Ik heb input kunnen leveren vanuit jongeren perspectief, dat houd in dat ik mijn zegje kon doen over punten die ter sprake kwamen. In het bijzonder heb ik mee mogen schrijven aan het hoofdstuk duurzaamheid, ik heb meegedacht welke punten er voor de komende raadsperiode belangrijk zijn om de aandacht op te vestigen.

Volgens Gijs bevat het verkiezingsprogramma genoeg punten voor jongeren in Ede om zich thuis te voelen bij SGP. Deze zijn goed onderschreven in bijvoorbeeld het speerpunt: voor jeugd en gezin. Oftewel, het is zeker de moeite waard om het verkiezingsprogramma door te bladeren!

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Gijs Westeneng via ede@sgpj.nl of (06) 26448658

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *