Christelijke politiek voor en door jongeren!
 
Oliebollen van de SGP voor hulpverleners

Oliebollen van de SGP voor hulpverleners

Om de politieagenten en brandweermensen die bij de jaarwisseling moeten werken een hart onder de riem te steken, deelde de SGP in samenwerking met de SGP-jongeren zaterdagmorgen oliebollen uit aan de hulpverleners.

 

“De SGP staat vierkant achter de brandweermensen en politieagenten, dit is een mooie manier om dat te benadrukken”, aldus lijsttrekker Nico van der Poel.

De SGP heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor het verbeteren van de aanrijtijden van brandweer, politie en ambulances. Daarnaast vindt de partij dat hulpdiensten ongestoord hun werk moeten kunnen doen, het belemmeren daarvan kan “niet ongestraft blijven”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *