Christelijke politiek voor en door jongeren!
 
Edese jongeren zetten burgemeester in het zonnetje

Edese jongeren zetten burgemeester in het zonnetje

Een delegatie van de jongerenorganisatie van de Staatkundig Gereformeerde Partij heeft woensdag 19 juli burgemeester Van de Knaap bedankt voor zijn inzet voor de Gemeente Ede. Ze verraste de burgemeester met een creatief cadeau in de vorm van een sigaar, met daarop de tekst: ‘Ede is de sigaar, want Cees is klaar’.

De burgemeester heeft zich, ondanks de geregeldheden in de wijk Veldhuizen en onrust rond de zoektocht naar locaties voor asielzoekerscentra in de gemeente Ede, met hart en ziel ingezet voor onze mooie gemeente. ‘We hebben onze waardering uitgesproken en namens de jongeren de burgemeester hartelijk bedankt. Uiteraard hebben we hem ook geadviseerd om dadelijk van zijn pensioen te gaan genieten’ aldus de Edese SGP-Jongeren.

Op 7 juni jl. heeft de gemeenteraad van Ede besloten om Verhulst voor te dragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Ede. In september wordt, Deo Volente, de heer Verhulst geïnstalleerd als opvolger van Cees van der Knaap.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *