SGP-jongeren organiseren uitslagenavond

De SGP-jongeren afdelingen Vallei & Rijn en Ede organiseren op D.V. 15 maart een uitslagenavond in de zaal van ’t Trefpunt in Ederveen. De afgelopen maanden gaven de peilingen aan dat de oudste partij van Nederland mogelijk voor het eerst een vierde zetel binnensleept. Mocht dat werkelijk gebeuren, dan zou dat een historisch en bijzonder moment zijn. Foto –> @CeesvdWal

De jongeren gaan vanaf 20:30 uur onder het genot van een hapje en een drankje de uitslagen samen met inwoners uit de gemeenten Ede, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Woudenberg op de voet volgen en bespreken.

De SGP is vóór politiek volgens Bijbelse waarden en normen. Zij komt op voor de christelijke cultuur en traditie in Nederland. Een land waar het leven beschermd wordt, het gezin geborgenheid ervaart en mensen omzien naar elkaar. Een land waar de zondag rustdag is, waar mensen zich veilig voelen en waarin de overheid vrijheid van burgers waarborgt. De jongerenorganisatie van de partij staat hier volledig achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *